over ons

Wij geloven dat deze generatie, jij en ik, verantwoordelijk zijn om de shift te maken van vieze naar schone energie. Zonne-energie groeit hard…maar er is nog werk aan de winkel.. als je om je heen kijkt in een stad of dorp dan zie je dat er eigenlijk nog maar heel weinig zonnepanelen zijn. Wij stonden verbaasd hoe technisch de zonne-energie markt is en met name over het feit dat een gemiddeld aankooptraject meer dan een jaar duurt!

 

Daarom willen wij zonne-energie makkelijk maken voor iedereen. Want als iedereen een beetje doet heb je gezamenlijk een heleboel!


Wie

Julius Smith

Founder

Vroeg zich na 9 jaar in de hernieuwbare energie, onder andere bij Nuon/Vattenfall en ENGIE, af waarom de solar markt niet veel sneller doorbreekt. En met de altijd aanwezige kriebel besloot hij er dan zelf maar wat aan te gaan doen. Julius heeft Economie en Bedrijfskunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen.


Yoeri Nagtegaal

Ontwerper

Is een creatief meester die overal een prachtige en simpele oplossing voor weet te vinden. Hij is ook de ontwerper achter Evening Breeze en wereldbekend in Qatar als engineering mentor bij Stars of Science. Yoeri heeft Industrieel Ontwerpen gestudeerd aan de TU Delft.


Tom White

Chief Operating Officer 

Verantwoordelijk voor de productie en logistiek van Supersola. Hij zorgt voor de optimale design / (massa)productie verhouding en borgt de continuïteit in de operationele processen tijdens deze periode van intense groei bij Supersola. Tom heeft jaren ervaring in operations en management o.a. bij Canon Nederland. Tom is ook een enthousiast muzikant, componist en tekstschrijver. Oordeel zelf en beluister zijn albums op Spotify


Jos Heubers

Online marketing

Is een interaction designer met een door en door groen hart. Hij wordt gelukkig van ideale clickpaths en conversie terwijl ondertussen goed gekeken wordt of we wel het optimale doen aan recycling en circulariteit van onze producten. Jos heeft Industrieel Ontwerpen gestudeerd aan de TU Delft.


investeerders

Rolf Fouchier

Investeerder

Voorheen CEO van E.ON Benelux en E.ON Vertrieb en richt zich nu op zijn investeringen in start-ups  

 

Arnoud Kamerbeek

Investeerder

Voorheen CEO van Delta Energie en richt zich nu op zijn   investeringen in start-ups.  


Partners